Това признава самата тя в стори, което качи в социалните

...
Това признава самата тя в стори, което качи в социалните
Коментари Харесай

Току-Що Се Случи Нещо Ужасно! Мегз По Спешност В Болница! България Се Моли, Безжизненото Й Тяло Е Вече В Операционната. Ето Снимки, Тя Е

Това признава самата тя в стори, което качи в обществените мрежи. Още през вчерашния ден красавиата показа пред почитателите си, че е на проучвания, за които ужасно доста закъснява, само че не пожела да разкрие какви тъкмо. Днес към този момент звездата от " ВИП Брадър " е призната е в болница. Тя се появи от болничното заведение, облечена в пижама. Видимо хубавицата бе доста обезпокоена от това, което й следва след минути. Ето какво сподели тя от лечебното заведение:



" Днес е доста значим ден за мен, тъй като ще се оперирам. Аз съм самоуверено момиче, само че нали знаете какво е преди интервенция, изключително такава с цялостна анестезия.Дано всичко е наред... малко тази цялостна анестезия... нека всичко е наред. " Не е ясна повода за интервенцията, само че прави усещане, че Мегз е суетна даже изправена пред такова предизвикателство, написа Блиц.

Освен, че позлва разнообразни филтри, говорейки за интервенцията, прави усещане, че дизайнерката не желае и за миг да се раздели с изкуствените си коси, които още веднъж са на главата й. Вчера пък дизайнерката направи колата си на безформеност. Не е ясно дали интервенцията й през днешния ден не е обвързвана с вчерашния случай.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР