Това предизвикателство не е неочаквано. В момента влиза за разглеждане

...
Това предизвикателство не е неочаквано. В момента влиза за разглеждане
Коментари Харесай

Гюров: Депутатите да се водят от интересите на народа, а не да изпълняват поръчки от диванчето

Това предизвикателство не е ненадейно. В момента влиза за разглеждане на първо четене бюджетът на страната. Едно парламентарно болшинство ще помогне да се защитят ползите на хората, на бизнеса. Чисто математически нямаме болшинство, само че ние се обръщаме към всички народни представители, тъй като ние не ги преглеждаме като материални доказателства, предмети или нещо, което може да се внася и изнася в банкова сметка. Ние мислим, че всеки депутат, който е определен, е положил клетва да се управлява от ползите на народа, а не да извършва поръчки от диванчето. Това разяснява ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров в ефира на бТВ.

" Финансовият министър на Германия ни похвали. Икономиката на страната е в положителни стойности. Имаме най-ниския бензин на колонка. Имаме и най-ниската покупателна дарба, само че това е в резултат на 12 години ръководство на ГЕРБ ", сподели Гюров.

" Този бюджет, като се изключи че оказва помощ на най-уязвимите, е извънредно постоянен. Бюджетното салдо няма да бъде понижено, ще бъде по-ниско от това, което ГЕРБ заложи. Не се знае това държавно управление какъв брой ще работи - дали ще е 3 месеца, дали ще е 5 месеца. Но страната би трябвало да продължи да работи, даже тогава, когато не сме тука ", добави той.

" В Народното събрание не може да има друго държавно управление, в което " Продължаваме промяната " да не бъде част ", сподели още той.

Гюров отговори на въпроса дали ще го забележим като вътрешен министър с отговора " Не ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР