Това предаване е скучно, коментира в кулоарите на парламента лидерът

...
Това предаване е скучно, коментира в кулоарите на парламента лидерът
Коментари Харесай

Екшънът С Волен Сидеров Продължава И Днес! Вижте Какъв Удар Готви Срещу Бнт!

" Това предаване е скучно ", разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на партия " Атака " Волен Сидеров за вчерашния екшън в Българска национална телевизия.

Не споделям нищо обидно, споделям си мнението, акцентира той. Атакистът се усеща цензуриран.

Според него Българска национална телевизия манипулирала и не се държала като социална медия. Тя е телевизия манипулатор, по мнението му. Неправомерно е нарушено съглашението с " Атака ", с цел да се угоди на " една водеща, която от дълго време приспива със скучното си предаване публиката ".

Лидерът на националистите се оплака от " полицейщина в студиото на " Референдум ". Нищо не съм нарушавал, нарушаванията бяха от страна на водещата, безапелационен бе Волен Сидеров. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиян Ангелов го нападал с обидни думи, само че водещата не му спряла микрофона, написа нюз.бг.

Атакистът захапа Вътрешна македонска революционна организация, че е партия, която употребява чадъра на властта и посолствата. Нещата стават все по-зле - полицейщина в Българска национална телевизия, цензура, обезпокоен е водачът на " Атака ".

Той пожела триумф на Емил Кошлуков и соросоидите, които: " щом се желаели, трябвало да се вземат ".

Сидеров е сюрпризиран, че медиите питат него дали използва алкохол и опиати, а не питат Красимир Каракачанов дали пие. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация постоянно употребявал алкохол, по думите му. Защо сте толкоз толерантни към Каракачанов, заплаща ли ви, какво прави, запита националистът.

На воеводата не се задавали неуместни въпроси. Самият Сидеров го е виждал по какъв начин пие и яде, по-късно отивал в предаване. Атакистът е безапелационен, че не е използвал алкохол преди присъединяване си в Българска национална телевизия. Това нормално са ченгесарски измислици, посочи той. Сидеров е обиден от думите на Красимир Каракачанов, че имал потребност от хапчета, само че напомни, че когато го издигал за президент, нямал потребност от лекарства.

Българска национална телевизия и БНР били безумни предприятия, в които се изливали големи пари, с цел да обслужват конюнктурни ползи, счита Волен Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР