Това предаде Франс прес, като се позова на италианската брегова

...
Това предаде Франс прес, като се позова на италианската брегова
Коментари Харесай

Нова Информация: В Този Момент Протича Операция София! Властите Откриха Седем Трупа!

Това съобщи Франс прес, като се базира на италианската брегова защита.
Тя е координирала осем избавителни интервенции.

В Средиземно море продължава интервенция " София " против трафикантите на мигранти. В резултат броят на пристигналите в Италия мигранти е намалял със 70 % сред юли и ноември по отношение на същия интервал предходната година.

Либийската брегова защита съобщи през вчерашния ден, че е пресрещнала две надуваеми лодки с 299 африкански мигранти, в това число 40 дами и 19 деца, в Средиземно море източно от Триполи.
Мигрантите са били избавени покрай либийския град Злитен и отведени до пристанището на Триполи. Не беше обявено за жертви.

Либия се трансформира в един от основните директни пунктове за мигранти към Европа, защото контрабандистите употребяват хаоса, обхванал страната след въстанието през 2011 година, при което беше свален режимът на Муамар Кадафи.

Напоследък либийските управляващи усилват напъните за секване на потока от мигранти към Европа.

По последни данни на Международната организация по миграция близо 150 000 мигранти са пристигнали в Европа през Средиземно море от началото на годината до октомври. Най-малко 2826 индивида са починали, отбелязва Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР