Това правителство ще издържи до местните избори, след което те

...
Това правителство ще издържи до местните избори, след което те
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Правителството ще оцелее до местните избори

„ Това държавно управление ще издържи до локалните избори, след което те (коалиционните сътрудници от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ) завършват. Ако войната в Украйна продължи, ще има сериозен външен напън те да стоят, да бъдат положителни, да доставят оръжие за Украйна и да се държат обичайно. Те нямат грам стопански опит, а се пробват да се нагърбят с тежки стопански задания. България ще смени цялата си парадигма ”. Това съобщи предприемачът Красимир Стойчев в предаването „ На фокус ”.

В коментар за политическата конюнктура Стойчев сподели, че безмълвното болшинство от отвратени хора е 60%, които в случай че гласоподават и

„ Ако политическата класа в България продължава по този метод, от ден на ден хора ще бъдат отвратени, все по-агресивно малцинство ще придобива тежест и ще става все по-страшно ”, сподели той. Стойчев сподели, че всеки президент се изпокарва с партията, с чиято помощ идва на власт.

„ Ако това държавно управление и комбинацията ГЕРБ-ПП има някакъв триумф, Движение за права и свободи са зад борда. Те имат острата потребност да продължат да притеглят внимание ”, сподели Стойчев във връзка избирането на депутата Делян Пеевски в конституционната комисия в Народното събрание. По думите му и демографски Движение за права и свободи имат проблем.

Съоснователят на Г-13, притежател на първия джиесем оператор и предприемач разяснява и трусовете в правосъдната система. „ Фигурата на основния прокурор е притежател на голямо количество спорове. Ако махнем настоящия основен прокурор, с цел да сложим различен, нищо няма да се промени. Системата ще се обнови. Правилният метод е да се махне прокуратурата от правосъдната система. Съдебна система са съдиите ”. Според него ролята на Иван Гешев е на автоимунна система. „ Не може да има основен прокурор, който да не е тотално злепоставен някъде прикрито ”, изясни предприемачът. „ За Гешев има бутон „ Ентър ”, само че и той държи някакъв бутон.

Според него всички наши сътрудници имат интерес България да е постоянна на този плацдарм - войната в Украйна. „ Цялата тази политическа класа би трябвало да бъде изметена. Трябва рестарт на всичко. Защо не разбираме, че един министър ръководител е на този пост, тъй като ние му го даваме ”, запита Стойчев. Той продължи с въпросите си измежду които: „ Защо парите за опазване на здравето се усилват, а смъртността също пораства ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР