Това правителство нямаше как да изкара мандата си. Не мисля,

...
Това правителство нямаше как да изкара мандата си. Не мисля,
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Никой не иска кабинет, преговорите са „терапевтични внушения

Това държавно управление нямаше по какъв начин да изкара мандата си. Не мисля, че би трябвало да стоварваме цялата виновност върху Слави Трифонов. Нито един от участниците в договарянията не желаят да вършат държавно управление, най-много „ Демократична България “.

Това мнение изрази психологът Росен Йорданов в ефира на Нова телевизия.

Според него договарянията са „ лечебни внушения, печелене се време, усмиряване на хората, насища се ефирно време с групова терапия, която цели да приготви аудиторията за идното “.

„ Какво внесе Бойко Рашков в съда, че го стартират като герой с корупцията? “, попита той и добави, че е работил в Министерство на вътрешните работи много дълго време и знае какво е да вкараш някой в пандиза.

„ В политиката Слави Трифонов и Има Такъв Народ се държат разрушително. Не тях не може да се разчита и нямат поредни дейности в политиката “, сподели основният редактор на „ Дневник “ Велислава Попова.

„ При неявяване на политика има война на тълкования. Не виждам нищо изненадващо в това, което се случи. Нека да приказваме за това което следва. Изисква се храброст и мъжество у политиците, а малко на брой го имат и го демонстрират “, сподели от своя страна Асен Агов. Според него в идващия парламент няма да се повтори това, което се случва в този момент, защото Има Такъв Народ няма да са в Народното събрание.

„ Още през днешния ден мандатът би трябвало да се върне “, безапелационен бе проф. Росен Стоянов. Според него това отсрочване е неуместно, защото няма по какъв начин да се поправи една неточност с друга неточност. „ Няма нищо ужасно в това, че КЕВР няма ръководител “, счита той.

Попитани Има Такъв Народ ли са отговорни, че няма да има държавно управление, Йорданов сподели, че Трифонов е доста пореден в това, което прави. „ Амбулантните търговци в политиката ще си заминат. Те се скараха с незрелите. Политиката е сериозна специалност. Политик се гради с години “, съобщи психологът и добави, че страна не може да се ръководи корпоративно.

„ Не единствено Има Такъв Народ са отговорни. Има виновност и в Политическа партия, които не съумяха да осъществят много основни неща “, сподели Попова. Според Агов грешките на Политическа партия се дължат на тяхната неумелост. „ Моето потомство е предостатъчно от това, което се случи в обществената политика “, сподели той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР