Това правителство не заслужава и час толеранс. Причината е проста

...
Това правителство не заслужава и час толеранс. Причината е проста
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: Няма как да има толеранс при тази странна коалиция

" Това държавно управление не заслужава и час толеранс. Причината е елементарна - ние разбрахме какви са желанията на главните настоящи лица в него. Помним записа от съвещанието на Политическа партия, знаем какво те желаят да вършат. Ще следим дали вършат това, което имаха намерение, дали получават резултати. Няма по какъв начин да има толеранс при такава странна коалиция ".

Това съобщи за БНР проф. Александър Маринов.

По думите му поддръжката за кабинета " Денков-Габриел " от страна на Пеевски и Карадайъ сочи, че Движение за права и свободи търсят реабилитация:

" Пълна реабилитация и на самия Пеевски. Предложиха го за член на конституционната комисия, само че се появи разграничение сред ГЕРБ и Политическа партия. Това необичайно общуване ще поражда сходни проблеми ".

Спред проф. Маринов не Румен Радев, а Иван Гешев по-скоро е " оказал помощ " за сформирането на кабинет:

" Дори президентът да бъде припознаван като зложелател или като съперник, това не е задоволително мощен сплотяващ фактор, значимо е какво ще прави ръководещата коалиция. Ако несъзнателно е спомогнал да се сформира това държавно управление, това е допустимо най-хубавото развиване на нещата за него ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР