Това правителство не заслужава и час толеранс. Причината е проста

...
Това правителство не заслужава и час толеранс. Причината е проста
Коментари Харесай

Александър Маринов не дава толеранс на кабинета Денков/Габриел

Това държавно управление не заслужава и час толеранс. Причината е елементарна - ние разбрахме какви са желанията на главните настоящи лица в него. Помним, знаем какво те желаят да вършат. Ще следим дали вършат това, което имаха намерение, дали получават резултати. Няма по какъв начин да има толеранс при такава странна коалиция.

Това съобщи пред БНР Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет при президента, някогашен консултант на служебния министър председател Гълъб Донев.

Според него Движение за права и свободи търсят цялостна реабилитация. Той уточни, че знак за това е поддръжката на Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ за. По думите му Делян  след като бе препоръчан за член на конституционната комисия.

Маринов акцентира, че основният прокурор е " оказал помощ " за съставянето на държавно управление, а не президента .

Дори президентът да бъде припознаван като зложелател или като съперник, това не е задоволително мощен сплотяващ фактор, значимо е какво ще прави ръководещата коалиция. Ако несъзнателно е спомогнал да се сформира това държавно управление, това е допустимо най-хубавото развиване на нещата за него, сподели още той.
 Александър Маринов: Политическата система дава накъсо
Александър Маринов: Политическата система дава накъсо

Взаимното доверие е не нулево, а отрицателно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР