Това правителство може да оцелее. БСП няма да иска министерства

...
Това правителство може да оцелее. БСП няма да иска министерства
Коментари Харесай

Александър Симов: Дължим на избирателите да се опитаме да продължим това управление

Това държавно управление може да оцелее. Българска социалистическа партия няма да желае министерства самоцелно, с цел да не напусне обединението. Тестът ще проработи ли новият метод е гласуването на актуализацията на бюджета. Това сподели Александър Симов от Българска социалистическа партия в предаването „ Офанзива “ по NOVA NEWS.

Според него до края на месеца ще стане ясно какъв небосвод ще има кабинетът. Той предвижда, че в случай че властта оцелее до края на годината, евентуално ще се задържи и до локалните избори.

Той съобщи, че въпросът кой ще заеме министерски места след подадените оставки към момента не е обсъждан. „ Българска социалистическа партия може да бъде потребна във всяка една сфера. Не имам вяра Политическа партия да вземе всички овакантени министерства без разискване “, разяснява Симов.

„ Дължим на гласоподавателите да се опитаме да продължим това ръководство. На дневен ред е да гласуваме актуализацията, тъй като имаме доста прекрасен пакет от обществени ограничения, които да оказват помощ на хората. Има ясно написани цели, свърши положителни неща, не продължаваме никаква мъка. Ако 9 милиарда лв. са изхарчени за 9 дни, за какво 6 месеца Има Такъв Народ са мълчали? “, попита той.

Според него преместването на Рашков от Министерство на вътрешните работи в КПКОНПИ се дължи на приоритизирането на битката с корупцията и Българска социалистическа партия поддържа тази кандидатура.

По думите му Република Северна Македония не е изпълнила нито едно от изискванията в Договора за добросъседство с България и по тази причина няма съображение за повдигане на ветото ни.

Коалицията се разтресе поради пари, РСМ е опрощение за дейностите на Има Такъв Народ ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР