Това правителство е брак по сметки с отвращение. Няма никакво

...
Това правителство е брак по сметки с отвращение. Няма никакво
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Това правителство е брак по сметки с отвращение

„ Това държавно управление е брак по сметки с омерзение. Няма никакво подозрение – то беше заявено по този начин. Някой да е споделил, че на тези, които арестуваха Бойко Борисов, им е простено? Това е насила геополитическо държавно управление. Въпросът е по кое време ще свърши войната в Украйна и по какъв начин. “Това сподели социологът Андрей Райчев.

Това държавно управление е брак по сметки

„ Преди година и половина се изрекоха две отзиви – „ Украйна ще победи Русия “ и „ военно решение няма “. Минаха две години – очевидно, с просто око,  Радев е прав. Това е огромното събитие, което тече. Ако кажа вместо негър – чернокож, вместо ром – мангал – аз съм расист. Защо руснаците могат да се назовават орки и това да няма последствия? “, попита още Райчев.

Той сподели, че ненапълно е почитател на това държавно управление, тъй като то взема решение един доста комплициран въпрос – по какъв начин да се мине сред силата на нелоялността към НАТО.

„ България няма да е българска страна.Премиерът Денков още веднъж излъга. “ Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов във връзка думите на министър-председателя от през днешния ден, че българското държавно управление не е приемало никакво друго обвързване по отношение на мигрантите, с изключение на да реагира задоволително бързо, както се изисква от Дъблинското съглашение във връзка с скоростта, с която се обработват молбите, напомня SafeNews.

$Ние доказахме с числа и европейски отчети, че министър председателят лъже. Договорката за частичното влизане на България в Шенген отваря необятно вратата нашата страна да с трансформира в един голям бежански лагер “, съобщи Костадинов.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР