Това поведение в парламента от последните дни води до политически

...
Това поведение в парламента от последните дни води до политически
Коментари Харесай

Бабикян: Един такъв знак от Ицо Хазарта е колкото десет изказвания на Десислава Атанасова

Това държание в Народното събрание от последните дни води до политически дивиденти. Аз не мога да си показва какво би си помислила Нери Терзиева за тази обстановка и какво би споделила. Пропълзя ми мисълта, че може би би отишла горе при децата, които станаха очевидци на тази преживелица и би ги попитала дали им е харесало. Сигурен съм, че неуместния отговор щеше да е позитивен. 

Това разяснява пред Нова тв Арман Бабикян. 

Аз като кореспондент на времето какво ли не съм виждал в Народното събрание. И държавен бюджет по какъв начин се изхвърля през прозореца, и пердах, и закани, че някои хора ще бъдат обесени по полюлеите. Да не описвам, че да не схванат хората какъв брой съм стар. Така че това през днешния ден е може би по-модерна преживелица на същите неща. И в други парламенти са се били, разяснява той.

Според мен тук става въпрос за истината или лъжата. Христо Петров, който е по-интелигентен от 80% от групата на ГЕРБ, не е човек, който като мен ще излезе да приказва културно на такива хора. Така че тъкмо тези хора от ГЕРБ да се възмущават от Христо Петров е неистина. Може би е спектакъл, може би Народното събрание е място за спектакъл, само че фалша и истината са проблем. Христо Петров споделя истината, само че по метода, по който той звучи. Не споделям, че това е редно. Но един знак от него е колкото 10 изявления на Десислава Атанасова, уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР