Това потвърдиха и от училището, и от полицията. Чуваме силен шум

...
Това потвърдиха и от училището, и от полицията.
Чуваме силен шум
Коментари Харесай

Арестуваха таксиметров шофьор, открил стрелба пред столична гимназия

Това потвърдиха и от учебното заведение, и от полицията.

" Чуваме мощен звук на улицата, възпитаници влизат в постройката и споделят, че някой стреля от такси с револвер. Вчера имаше доста дейни игри със снежни топки. Очевидно някоя от тях е попаднала върху кола, което пък очевидно е предиздвикало водач да излезе и да стреля с газово оръжие. При никакви условия не е окей да извадиш револвер, въпреки и да стреляш във въздуха ", описа изпълнителният шеф на учебното заведение Евгения Пеева.

След случката с децата работят психолози, издадена и е заповед да не играят пред учебното заведение, защото постройката е на основен бул..

" Издадохме заповед, че не одобряваме да се замерват с топки или да замерят коли с топки, тъй като това е рисково и е значимо да поемат отговорност за дейностите си. Пуснахме незабавно известие до родителите, писахме и в електронния дневник да поговорят с учениците ", добави Пеева.

 

Още същия ден водачът е арестуван за 24 часа, които към този момент са изтекли. От полицията работят по определяне на обстоятелствата и събитията към случая.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg