Това потвърди самият той, след като списание "Атлантик" първо съобщи,

...
Това потвърди самият той, след като списание "Атлантик" първо съобщи,
Коментари Харесай

Тръмп Младши си писал с ”Уикилийкс” през кампанията

Това удостовери самият той, откакто списание "Атлантик " първо заяви, че уеб сайтът "Уикилийкс ", който разгласява имейли от щаба на демократката Хилари Клинтън, му е изпратила няколко електронни писма с искане да разгласява данъчните заявления на татко си, предадоха ДПА и Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Тръмп младши разгласява нощес в "Туитър " сканирани копия от известията на "Уикилийкс ". Освен поканата да даде "една или две " данъчни заявления на татко си, организацията предлага Тръмп старши да оспори изборните резултати, в случай че бъде надвит от Клинтън.

От "Уикилийкс " също така желаят към този момент определеният по това време президент на Съединени американски щати да каже на Австралия да назначи създателя на "Уикилийкс " Джулиан Асандж за дипломат във Вашингтон.

След като Тръмп младши разгласява кореспонденцията си с "Уикилийкс ", в акаунта на организацията @wikileaks се появи удостоверение на нейната меродавност.

В "Туитър " той разгласи като незначителен обстоятелството, че е отговарял на писмата.

"Ето цялата верига от известия с @wikileaks (заедно с моите крещящи три отговора), за които комисиите в Конгреса взеха решение, че са селективно приключване. Колко иронично! ", написа той.

Неговите юристи са дали разменените известия на трите комисии в Конгреса, които проверяват за възможна интервенция на Русия в президентските избори в Съединени американски щати предходната година. Размяната на тези електронни известия е почнала през септември 2016 и е траяла до юли, когато стана известно, че най-възрастният наследник на президента се е срещал с съветска юристка, тъй като бил показал интерес към информация, която вреди на съперниката на татко му Клинтън.

Преди дни самият съветски президент Владимир Путин увери персонално Доналд Тръмп, че Москва не се е намесвала в изборите на Съединени американски щати.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР