Това посочи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Арман

...
Това посочи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Арман
Коментари Харесай

Бабикян: ГЕРБ си направи в парламента автогол за интерконектора България-Гърция

Това уточни пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Арман Бабикян, пиар специалист и някогашен депутат, който е част от организацията " Ние идваме”. Повод за думите му беше чуването на енергийния министър Александър Николов по отношение на градежа на газовия интерконектор България-Гърция, което беше инициирано от ГЕРБ.

" Понеже усетиха, че евентуално част от основните им фрагменти в управлението на енергийните сдружения и в ръководството на БЕХ евентуално ще бъдат освободени, взеха решение да подхващат една превантивна офанзива против кабинета или с цел да ги спасят, или да влязат в ролята на жертви, преследвани от новата власт и паднали героично”, разяснява още той. " Глупавичко е малко, още повече, че част от въпросите, които в този момент се разискваха в зала, сме ги поставяли още в предишното Народно заседание. Още тогава ГЕРБ реагираха като ужилени”, добави Бабикян.

" Странното тогава беше, че задаваш въпрос към изпълнителната власт в комисия в качеството си на депутат и преди министърът да е съумял да си отвори устата, внезапно стартират от ГЕРБ да дават отговор. Депутати, които не са получили този въпрос, той не е към тях, подскачат като ужилени и стартират да дават отговор. Смешно е”, описа някогашният депутат.

" Въпреки въздържаното държание на министъра на енергетиката и на сътрудниците му, в това число на Асен Василев, мисля, че за по-запознатите казусът към този момент е явен - контрактуваното количество от 1 милиард кубически метра газ от Азербайджан явно не влиза в България или в България влизат към 30% от него. Останалото явно продължава в други направления или някой от българска страна незаконно е отказал тези количества”, разяснява Бабикян.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР