Това поне твърдят източници от ъндърграунда, имали достъп до дигиталния

...
Това поне твърдят източници от ъндърграунда, имали достъп до дигиталния
Коментари Харесай

Бомба! Изпяха За Тъмното Минало На Дебора, Обяснява Всичко! Вижте Какви Ги Върши По Сепаретата!

Това най-малко настояват източници от ъндърграунда, имали достъп до цифровия снимков лист на „ краля на пр*ститутките “, написа „ Галерия “.

Припомняме, че скандалната певица Дебора е напуснала ненадейно шоуто " Биг Брадър Most Wanted ". Фолк дивата е излязла от риалитито още в понеделник, само че това се пазело в дълбока загадка.

Източниците се кълнат, че измежду 50-те компаньонки на сутеньора била и Дебора, дружно с още няколко нейни колежки от сектора. Пак в подземните среди се приказва, че скандалното държание на певицата в Къщата на „ Биг Брадър “ напълно не е изненада. На свои участия Мис „ Северозападна България “ постоянно прекалявала с „ огнената вода “ и от стеснителна, бързо ставала фриволна пеперудка.

Заедно с фолк артиста Константин, който също взе участие в риалити шоуто, са близки другари, настояват осведомени.

„ Коцето нееднократно я е запознавал с разнообразни мъже, с които се усамотява по ВИП сепаретата. Сигурно да си приказват за преселението на индианците “, разясняват иронично в чалга сектора.

Дебора постоянно била засичана и в компанията на известния сутеньор – евентуално още веднъж с цел да разискват миграционните процеси…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР