Това показва разследване на Нова телевизия на Улицата на проститутките

...
Това показва разследване на Нова телевизия на Улицата на проститутките
Коментари Харесай

Българки държат Улицата на проститутките в Брюксел

Това демонстрира следствие на Нова телевизия на Улицата на проститутките в Брюксел.

Докато европейските служители коват наставления в Брюксел, девойки най-вече от България и Румъния законно проституират там.

Жените, на които девойките споделят „ мадам”, не са някогашни проститутки, а обикновено изглеждащи дами на междинна или над междинна възраст. Изглеждат като богатства баба, вуйна, леля. Самите те настояват, че са елементарни чистачки, макар че от време на време службите се усъмняват в това.

След интервенция в Тутракан се оказва, че българки са на приблизително мениджърско равнище в бизнеса с жива плът.

Една "мадам " от Тутракан, 76-годишната Стефка, която стана известна при спецакция в града, споделя, че е пенсионирана банкова чиновничка. Работила на валутно гише, а последните 15 година работи в Брюксел като "мадам ".

Казва, че не е знаела, че в Брюксел се оферират такива неща.

"Аз нямах концепция, че в центъра на Европа се оферират такива неща. Става въпрос за улица Скот, на която девойки оферират платени секс услуги ", споделя тя.

"Цялата улица е съвсем с българки ", твърди друга.

"Но от нашия град са над 20 дами ", прецизира "мадам " от Тутракан.

"Работата не беше законна. Аз бях "мадам " от 2006-а до 2007-а, само че публично бях чистачка. Разбрах, че ще работя като "мадам " едвам, когато дойдох там и бях шокирана. Исках да си потегли, само че по този начин или другояче, останах.

Улица Скот се намира до гара Север в Брюксел. И до момента в който Докато европейските служители коват наставления, девойки най-вече от България и Румъния законно проституират.

"Тук се толерира проституцията и тук работят 110-120 "мадам " на улицата, само че от нашия град са над 20 дами. Има "мадамки " от Стара Загора, Варна, Силистра, Кърджали, Шумен...Българките са най-вече ", споделя Стефка.

По думите й на улицата има към 55-60 бара, в които работят общо към 300 девойки.

"Посрещаме клиентите, вършим им кафенце и почистваме ", споделя друга "мадам ".

76-годишната Стефка от Тутракан споделя, че е пенсионирана банкова чиновничка. Работила на валутно гише, а последните 15 година работи в Брюксел като "мадам ".

"На улицата не съществуват никакви правила. Принципът тук е кой по какъв начин се уреди ", споделя тя.

Тя отхвърля да е водач на незаконна група, в каквото обвиняване получи при акция в Тутракан.

"Ние сме просто чистачки ", споделя тя. В Брюксел като "мадам " работи и нейната снаха, някогашна учителка. Тя стига в Брюксел година след нея откакто остава без работа и заболява от рак.

Разказва, че е била шокирана, когато схваща, че би трябвало да работи в обществен дом, само че въпреки всичко остава.

По думите й сега там работят към 100 българки като "мадам " и това демонстрира какви водачи на мафиотска група са, щом нищо не се е трансформирало там, когато те са тук.

Това е забележимата част на организацията, а невидимата продължава да бъде сутеньорът, като на най-високото равнище са към 60 души, които имат публикуван лиценз, че имат право да употребяват въпросните здания за обществени домове. Те са главно албанци с белгийско поданство, демонстрира следствието на Миролюба Бенатова.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР