Това подтиква страната не само към още една крачка към

...
Това подтиква страната не само към още една крачка към
Коментари Харесай

Христо Иванов притеснен: Нови избори, ялов парламент и хаос…

" Това подтиква страната освен към още една крачка към избори, само че и опасността към неуправляемост и безпорядък ". Това мнение изрази съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред публицисти в Народното събрание след решението на Българска социалистическа партия.

Той прикани всички към здрав разсъдък и усмиряване , като да се откри метод да се излъчи ръководство, което да предотврати случването на безпорядък . Иванов има съществено терзание, че не просто отиваме към избори, само че и към още един парламент, който ще е безплоден и няма да излъчи ръководство.
 Лена Бориславова: Решението за дипломатите е на Министерство на външните работи
Лена Бориславова: Решението за дипломатите е на Министерство на външните работи

При цялостно съблюдаване на процедурата

Демократична България нямат претендент за министър председател, тъй като нямат мандат за сформиране на държавно управление . Разумно е оттук насетне всички тематики да бъдат на масата, да се откри работещ вид да се възвърне ръководството, настоя Христо Иванов.

Той настоя да се обсъдят всички вероятни разновидности да се сформира държавно управление в сегашния парламент. Най-лесно се фокусираме върху персоните , само че би трябвало да си поговорим за цели и правосъдна промяна, по тази причина кой е подготвен и да се отпуши казусът за Шенген, настоя депутатът от Демократична България.
 Викат Петков в Народното събрание да каже за изгонените дипломати
Викат Петков в Народното събрание да каже за изгонените дипломати

ГЕРБ предложиха бюджетът да се гледа до 18 часа, а министър председателят да пристигна по-късно

" Аз мисля, че доста хора с вярна политическа поддръжка могат да свършат някаква работа. Кирил Петков в това число ", посочи Христо Иванов.

За да може да има евроатлантическа коалиция, би трябвало и битка с корупцията, някои подготвен ли е да се реформира прокуратурата .

Христо Иванов прикани медиите да не чакат от него да се причислява към обвиняванията към Кирил Петков , само че напомни, че това, което са казвали Демократична България за обединението е, че не работи добре и не е добре съединена . Днешното изказване на Българска социалистическа партия нищо не е трансформирало и би трябвало да се търси опция страната да се ръководи, което е по-важно от това да се ръководи, сподели Христо Иванов.

За изгонването на 70 съветски дипломати, съгласно Христо Иванов въпросът не е какво има в ДАНС, а е редно да се възстановят пропорциите сред дипломатическите връзки сред България и Русия .
 Кирил Петков остава кандидатурата на Политическа партия за министър председател
Кирил Петков остава кандидатурата на Политическа партия за министър председател

Мирослав Иванов: Нека не вършим спекулации, дано изчакаме събитията да се случат

Припомняме, изненадващо се оказа известието от през вчерашния ден на премиера Кирил Петков за с изключение на за президента, и за и Демократична България, въпреки и вторите да го поддържаха. Днес в Народното събрание също се оказа, че, а от на премиера Петков. /СДС. От " по забраняване на Кирил Петков.

, който е на срещата на върха на водачите на НАТО в Мадрид, се надява се да е премислено и като мащаби, и като последици.

В делегацията, с която Румен Радев е на срещата в Мадрин е и външният министър Теодора Генчовка, която до този миг не е изказала позиция. Тази заран с пост във фейсбук Министерство на външните работи дефинира като за волни пожертвувания в помощ на съветските военни и техните фамилии.

По публична информация броят на съветските дипломати в България е 40 души, а нашите в Русия - общо 11.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР