Това пита журналистката Соня Колтуклиева в социалните мрежи по повод

...
Това пита журналистката Соня Колтуклиева в социалните мрежи по повод
Коментари Харесай

Колко милиона стигат, за да те изтърка БТВ с избелващ гел? 


Това пита журналистката Соня Колтуклиева в обществените мрежи във връзка на изявление на някогашния състезателен министър Радостин Василев:

Четейки от листче въпросите си – за какво по този начин, бе, БТВ, преди им ги диктувахте в слушалките! – водещият на утринния блок, сякаш да интервюира служебния министър Весела Лечева, прибързано побърза да ожали някогашния министър Радостин Василев, че против него се води “очерняща акция ”. Ясно за какво – тъй като бил пресякъл нЕква корупция. Малейййй!

Е, да, БТВ е задължена да го прави – Радостин Василев е ощастливил частната БТВ с държавни пари – 1 197 000 лв., единствено за 5 месеца. БТВ ще го търка с избелващ гел, ще го препира и дори ще го глади и ароматизира!

Някои медии били навлизали даже в персоналния му живот. Леле, завалията! Ако беше желал персоналният му живот да остане скрит-покрит-неразкрит, скромният юрист да си беше седял в скромната адвокатска фирма на татко му в Студентския град, да си беше джиткал с джипа на баща и услужливо да пали пурата на батко.

Ето по какъв начин Радостин Василев натрапи на целия български народ персоналния си живот!

14 декември 2019 година, Барселона, фотоси: приятелски обятия и ведрина на трима правилни приятели, които внезапно, през 2022 година, се оказаха един до различен и на държавната софра. С общителното спонсорство на “Има подобен народ ” и под благосклонния взор на Слави и Тошко.

Радостин Василев – министър на младежта и спорта; Александър Тодоров – изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор към Министерството на младежта и спорта; Венцислав Петков – изпълнителен шеф на Националната спортна база към Министерството на младежта и спорта.

Венцислав Петков, прочут в Плевен като “Венци лихваря ” – нещо е поработвал в транспортната компания на татко си; Александър Тодоров е незнаен юрист, нямащ нищо общо със спорта; имал е присъединяване в 3 компании: приватизационен фонд “Северкооп – Гъмза ” и 2 за ходатайство.

Нищо персонално, единствено бизнес! Радостин Василев харизва 117 350 лева на адвокатската фирма на Лена Бориславова и на майката на Никола Минчев, единствено 5 дни, откакто излиза наяве, че Слави желае отдръпване от Четиристраната коалиция и овакантяване на държавното управление – той по неотложност си търси нови настойници и си заплаща за това от държавната “Сердика спортни парцели ”. Радостин Василев дава персоналния си апартамент за срещи на отцепниците от Има Такъв Народ с премиера Кирил Петков. Радостин Василев персонално изпраща персоналната си другарка в ресторант “101 ”, с цел да го извести по кое време си потегля Александър Сталийски, та да може той самоуверено да нахлуе там, със същите хубавци – Сашо и Венци.

Е, по какъв начин подобен трогателен персонален живот да остане прикрит от недоумяващите фенове – някогашният юрист на ЦСКА, доближен на Гриша Ганчев и клакьор на Димитър Бербатов, белким в миналото се поколеба да употребява държавната работа за персонална приложимост?!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР