Това писмо от неизвестен автор ще развълнува душата на всяка

...
Това писмо от неизвестен автор ще развълнува душата на всяка
Коментари Харесай

Писмо до сина й от една майка: За мен винаги ще си мъничко момченце

Това писмо от незнаен създател ще развълнува душата на всяка майка. Думите доста тъкмо разказват това, което усещат майките към порасналите си деца:
“Скъпи сине! Как желая в този момент да се върнат тези времена, когато беше мъничък! Ужасно желая да си спомня миризмата на кърмачето и още един път да усещам какво е да те клатя на ръцете си… Още един път!
Разглеждам детските ти фотоси – такова крепко момченце с жив взор, по този начин ми се желае да чуя ОНЗИ твой глас!
Гледайки порастващите синове, въргаляйки се с книга на дивана под одеялото, НИКОЙ от нас не се замисля, че тъкмо тези моменти след години ще наподобяват тъкмо това благополучие, което желаеме да се върне. Не съумях да мигна с очи, до момента в който това време отмина окончателно.

Ти и до през днешния ден за мен си мъничко момченце, даже все пак, че маратонките ти към този момент са съвсем същия размер като ските ми. Сине, по какъв начин съумя да станеш толкоз прелестен мла човек? Просто се гордея с теб!!! И ти благодаря, че всеки ден имам мотив да се гордея с това, че тъкмо аз съм твоя майка.
Майчинството в действителност се оказа надалеч по-трудно, в сравнение с можех да си представя; и аз, като всички, направих куп неточности. Но ти пък стана премията на целия ми живот. И с теб имах щастието да схвана какво значи да обичаш непосредствен човек.
Защото да имаш наследник се оказа толкоз увлекателна работа, разнообразна и нескучна. Не чаках всичко това, както и компликациите.

Аз постоянно ще бъда по-голяма от теб с 24 години. Това е доста. Мисля си, че колкото по-голям ставаш, толкоз по-малка ще наподобява тази разлика. Но ти, уповавам се, постоянно ще останеш моето момченце, а аз твоята майка;
Онази, чиито ръце постоянно ще те прегърнат, чието сърце постоянно ще откликне на всяка твоя неволя или молба. Когато те виждам млад, здрав, почтено държащ се мллад човек, си мисля за това, че ти си най-хубавият подарък в моя живот.
Успех във всичко, сине! Обичам те. Твоята майка ”.

Какво мислите, съгласни ли сте с авторката?
Инфо: webmiastoto

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР