Това пищно имение е собственост на президента на Зимбабве Робърт

...
Това пищно имение е собственост на президента на Зимбабве Робърт
Коментари Харесай

Скандал! Президентът на една от най-бедните страни живее в невиждан лукс, а хората умират от глад

Това охолно имение е благосъстоятелност на президента на Зимбабве Робърт Мугабе и брачната половинка му Грейс. Те живеят там, до момента в който милиони обезверени поданици на страната са изправени пред апетит, написа Mirror. Снимките на плюшения замък демонстрират, че 93-годишният тиранин тъне в разкош, надалеч от болката и страданието, усещани от елементарните хора в страната.

Къщата е с 25 спални и е оценена на 10 милиона $ в Хараре. Тя е основана на площи от 44 акра, оградени от обществеността и предпазени от многомилионна система за сигурност, прецизира The Zimbabwean.



Снимките демонстрират екстравагантната благосъстоятелност, покрита с мраморни подове, скъпи полилеи и плувен басейн.

Снимките бяха пуснати като доказателство, че Мугабе и брачната половинка му са измъчвали милиони, оставяйки ги да страдат. Те се появиха, защото Мугабе обезверено се вкопчва в власт, откакто бе уволнен като водач на ръководещата партия " Зану-ПФ " в страната, откакто докара Зимбабве до стопански срив.



Вчера ръководителите на партиите изхвърлиха индивида, който е управлявал африканската нация през последните 37 години, и го размени с някогашния си вицепрезидент Емирсън Мангангва, който самият Мугабе уволни преди две седмици. Тогава това решение провокира страхове измежду военните началници, че Мугабе се пробва да проправи пътя за по-младата си брачна половинка Грейс да се възползва от контрола на властта, откакто той почине.

Превод и редакция: БЛИЦ













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР