Това пише в свой анализ за Игор Айдман – социолог,

...
Това пише в свой анализ за Игор Айдман – социолог,
Коментари Харесай

Игор Айдман: Защо „събирачът на екскрементите“ на Путин може да бъде истинският му наследник?

Това написа в собствен разбор за Игор Айдман – социолог, журналист и създател на книгата „ Системата на Путин “.

Според Paris Match съветският водач е придружаван при пътувания в чужбина от офицер на Федералната работа по защита /ФСО/, който събира екскрементите му и ги връща в Русия в куфар. Казват, че точно това куфарче лудият деспот счита за нуклеарно (но това е смешка, за съжаление).

В действителната съветска вертикала на властта всичко се дефинира от степента на непосредственост до тялото на диктатора. Според нея „ събирачът на лайна “ евентуално стои тъкмо зад притежателя им, над защитата, масажиста и даже готвача. Не приказвам даже за такива безсилни неудачници като премиера и ръководителите на камари на Народното събрание.

Най-после стана ясно кой ще бъде наследникът на Путин, от който той ще изиска „ да се грижи за Русия “. Ако му е поверил най-ценното и най-съкровеното, тогава съветският водач няма да се опасява да повери на него и страната.

Защо не? Руската вертикала на властта от дълго време се е трансформирала в изсъхнали изпражнения на ръководещия дракон, които той демонстративно изхвърля върху главите на жителите през последните двадесет години. Е, събирачът на тези екскременти евентуално ще стане и правоприемник на Путин. Името му не е от голяма важност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР