Това пише в свой анализ за Игор Айдман, социолог и

...
Това пише в свой анализ за Игор Айдман, социолог и
Коментари Харесай

Игор Айдман: Безсмислената експанзия на Путин ще приключи със смъртта на Русия и „нейния луд фюрер“

Това написа в собствен разбор за Игор Айдман, социолог и журналист, създател на „ Системата на Путин “.

Същите цели има и Путин. Единствено мястото на Версайския контракт в неговите разсъждения е заето от разпадането на Съюз на съветските социалистически републики.

Още по времето на Хитлер беше ясно, че повишаването на територията на страната въобще не води до нейния разцвет, че не територията оцветява хората, а хората са територията, че териториалните заграбвания не са просто незаконни, само че безсмислени.

Германия се трансформира в просперираща страна след всеобщи териториални загуби, немският свят се сви до исторически най-малко и едвам по-късно стана сполучлив и самодостатъчен.

„ Приключението “ на Хитлер беше освен най-голямото закононарушение, само че и най-голямата нелепост. Времената на безпределно разширяващи се империи от дълго време са отминали. Британците (предимно мирно) и французите (след няколко войни) се отхвърлиха от своите империи и съгласно настоящето им общо мнение от това единствено са спечелили.

Само умните хора обаче се учат от грешките на другите, а Путин радостно скочи на греблото на Хитлер. Повтори всички нелепости на фюрера. Той стартира същата безсмислена териториална агресия, безкрайна война за завладяване на територии.

Това може да приключи единствено по същия метод – конфликт с огромна интернационална коалиция, проваляне и гибел на подимперията и нейния вманиачен фюрер.

Превод и редакция: Веселка Иванова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР