Това означава рафинерията да няма петрол след 10-15 дни, каза

...
Това означава рафинерията да няма петрол след 10-15 дни, каза
Коментари Харесай

Денков: Предложението да се отмени дерогацията за вноса на руски петрол е невъзможно

Това значи рафинерията да няма нефт след 10-15 дни, сподели министър председателят

" Не става дума за договорка, за това какво е най-полезно за България. Предложението да се анулира дерогацията е невероятно ", съобщи министър председателят Николай Денков приказва пред публицисти в Благоевград по отношение на дерогацията на вноса на съветски нефт и отговорностите на " Лукойл " към хазната.

По думите му това значи рафинерията да няма нефт след 10-15 дни, когато се изчерпат запасите и запасите.

" Реалистично и свястно е да се събират свръхпечалбите на " Лукойл " от разликата в цените на двата типа петрол ", акцентира още министър председателят. 

„ Това беше фокус на полемиката сутринта “, сподели той за утринната среща в Народното събрание сред партиите, подкрепящи кабинета, в която, с изключение на него, участваха финансовият министър, представители на парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, " Продължаваме промяната - Демократична България " и Движение за права и свободи. По време на диалога участниците се схванаха, че дерогацията остава, а рафинерията би трябвало да внесе дължимите налози.

Според Денков има огромна разлика сред това рафинерията да може да работи с друг нефт и да го има другия нефт. " Различният нефт се обезпечава с дълготрайни контракти ", добави Денков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/735171921812397
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР