Това означава, че въпросните профили са или спам акаунти, или

...
Това означава, че въпросните профили са или спам акаунти, или
Коментари Харесай

Над половината последователи на Мъск в Twitter изглежда са фалшиви

Това значи, че въпросните профили са или спам сметки, или ботове, или не са дейни. Мъск, който сега реализира покупката на обществената платформа, съобщи в собствен туит от 21 април: „ Ако нашата оферта за Twitter успее, ще победим спам ботовете или ще умрем, пробвайки се да го сторим ”. Очаква се договорката за $44 милиарда да завърши до октомври.

Мъск има близо 90 милиона почитатели в Twitter и с тази войска е осми по известност в обществената платформа. Според инспекторите обаче, даже за толкоз наблюдаван акаунт, броят на подправените почитатели на бъдещия притежател на Twitter е непропорционално огромен.

„ Нашият ​​одит проучва извадка от 2 000 случайно определени акаунта от последните 100 000, последвали на elonmusk, като преглеждаме над 25 фактора, свързани със спам, бот, или слабоактивни профили ”, изясняват от SparkToro.

Като нов притежател на Twitter, Мъск сподели още, че ще предприеме дейности против неавтентични консуматори, като „ ще удостовери всички действителни хора “. Причината...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР