Това оповести още в деня за размисъл лидерът на партията

...
Това оповести още в деня за размисъл лидерът на партията
Коментари Харесай

ГЕРБ решава остава ли във властта заедно с ПП-ДБ

Това оповести още в деня за размисъл водачът на партията Бойко Борисов, откакто уличи сътрудниците в некоалицията, че зад тила му играят с Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Повтори го и вечерта на локалния избор, откакто партията загуби знакови градове, като Варна, Пазарджик, Кюстендил и Благоевград. Борисов даже установи, че за него сглобката не съществува.

В задатък Борисов още веднъж настоя за съдружно съглашение с водещи цели, с цел да се подсигурява по-стабилното бъдеще на ръководещата " сглобка ".

Лидерът на ГЕРБ даде поръчка за осъществяване на тридневно национално заседание, на което да разиска, дружно с представителите на Изпълнителната комисия, новоизбраните кметове и общински съветници, народните представители и партийни координатори в страната, какво да е бъдещото държание на ГЕРБ след провелите се локални избори.

" В сряда ще създадем едно национално заседание за два-три дни и там ще преценяме имаме ли потребност с хора, които плашат личните си министри и по този начин нататък да бъдем и да носим дружно отговорност. ", цитира думите му БНР.

Борисов упрекна ПП-ДБ, че взели участие в безпринципни обединения по места против претендентите на ГЕРБ и даде ясно да се разбере, че така наречен сглобка в този тип няма по какъв начин да продължи да съществува.

" Някаква такава пошла връзка сега ръководи страната - наречена сглобка. Или се прави една коалиция с проект, стратегия, време, място - или това е мъка ".

Все още националното заседание на ГЕРБ не е оповестено публично от пресцентъра на партията, не е ясно дали ще започва през днешния ден или в различен ден от седмицата. Под въпрос остава и дали народните представители на ГЕРБ-СДС ще влязат през днешния ден в пленарната зала.

" Би трябвало в сряда да са в Народното събрание. Ще им гледаме сеира занапред. Знам къде са им приятелите, в кои партии са. Нека да го вършат, аз не виждам смисъл да се срещам повече с тях ", разяснява още Бойко Борисов.

Последното огромно национално заседание на ГЕРБ, с изключение на работното при започване на годината, беше в далечната 2014 година, когато ГЕРБ, като партия победител, трябваше да реши бъдещата настройка за сформиране на съдружно държавно управление.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР