Това обяви престижното американско издание Solutions Review Водещото американско издание

...
Това обяви престижното американско издание Solutions Review Водещото американско издание
Коментари Харесай

Софтуер, разработван от български IT експерти, е сред 14-те най-добри в света

Това разгласи влиятелното американско издание Solutions Review

Водещото американско издание Solutions Review, което е профилирано в показване на информация за бизнеса с най-хубавите софтуерни решения, неотдавна показа своята ранглиста с 14-те най-ефективни инструмента във виртуализацията на данни в света. Сред отличените е американската AtScale, която има офис в Сан Матео, Бостън и София. Компанията е измежду иноваторите в областта на огромните данни и намира място в класацията, с помощта на своя артикул за виртуализация на данни. Развитието и усъвършенстването му в последните две години е поверено напълно на български IT специалисти.
„ Екипът от експерти в София има голям принос за развиването на AtScale в последните 24 месеца. В този интервал успяхме да повишим оборота си неколкократно, а това е невероятно без да предлагаш първокласен артикул. Именно тук е ролята на родните софтуерни инженери, които съчетават неотслабващ хъс за развиване и задълбочени знания в областта на огромните данни ", разяснява генералния управител на компанията за Европа Момчил Михайлов.

Иновативният артикул на AtScale, който е без аналог по света, разрешава единен достъп до данни от всяко място, в което те се съхраняват, и визуализацията, и ръководството им. Продуктът разрешава бърз и прецизен разбор на огромни размери от данни посредством потреблението на разнородни Business Intelligence (BI) принадлежности. Така фирмите, употребяващи AtScale, получават опция да вземат решения основани на точни данни.
Това става все по-важно поради големия размер от данни, с които разполага всяка организация. Новият продуктов шеф на AtScale Петър Стайков, описа, че платформата на компанията е без аналог и е в основата на решенията за милиони долари, които вземат огромна част от най-успешните компании. „ Непрестанно подобряваме и развиваме платформата си, с цел да е по-удобна за нашите клиенти. Това беше повода да създадем версията 2020.5 ", показа Петър Стайков.
Най-актуалният ъпдейт на продукта 2020.5 докара до доста нови функционалности, които усъвършенстваха съвместимостта, работата на софтуера и интерфейса му. Сред главните нововъведения са:
усъвършенствана съгласуемост с най-популярните BI принадлежности в облака
сертифициран за работа с Tableau 2020.3
по-добро пречистване при потребление на Microsoft Excel Top-N
по-добър матричен аспект при основаването на комплициран Cube
разширение на екосистемата от сътрудници, основани в облачното пространство

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР