Това обяви пред bTV лидерът на «Воля“ и зам.-председател на

...
Това обяви пред bTV лидерът на «Воля“ и зам.-председател на
Коментари Харесай

Марешки: Независими сме, защото от нас нищо не зависи

Това разгласи пред bTV водачът на «Воля “ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки. По думите му през 2016 година по отношение на 2015 година непознатите вложения са намалели с 1 милиард лв., а в това време в Румъния са се нараснали три пъти - на няколко милиарда.

Това е оценката на света за ръководството в България, разяснява водачът на Воля.

Според него в тази ситуация с "Дунарит “ прозират частни ползи. Марешки дефинира икономическия министър Емил Караниколов като пионка. Той е от квотата на Патриотите, а е подаден от друго място, разяснява Марешки. Това си е кадър на Делян Пеевски, той е от неговия кръг, добави водачът на "Воля “.

По думите му също подадени от друго място са били и претендентите на Патриотите за Висшия правосъден съвет.

Кандидатът на Патриотите за Висш съдебен съвет те не са го познавали, не са му знаели биографията, т.е. той също е подаден отнякъде, означи още Веселин Марешки. Оказва се, че индивидът бил 12 година юрист, а не прокурор, както го показаха те.

Относно събаряне на доверието към държавното управление Марешки разяснява:

Даваме им късмет, само че те нищо не вършат. Аз ги нервирам доста и това демонстрира моята самостоятелност, добави Марешки във връзка желанието на партията му да бъде пожелан избор на съмнение на държавното управление.

На процедура съвсем не си приказваме с ГЕРБ. Те се усещат самодостатъчни с Волен Сидеров, Валери и Каракачанов “, призна още Марешки. Ние сме самостоятелни, тъй като от нас нищо не зависи, пошегува се той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР