Това обяви на брифинг в парламента Антон Тодоров, но не

...
Това обяви на брифинг в парламента Антон Тодоров, но не
Коментари Харесай

В Сопот налагали такса смет за лозови масиви

Това разгласи на брифинг в Народното събрание Антон Тодоров, само че не посочи по кое време ще изискат тази информация.
Има ли голям брой престъпни регистрации зам.-кметът на Сопот Николай Новаков от 90-те години и по-късно - за голям брой измами, кражба с потребление на откраднатото МПС, безчинство, рушвет, опозиция на органи на реда, изброи той.

Питането е на база многото сигнали, които постъпвали в партията. Миналата седмица ръководещата групировка упрекна и кмета на Сопот Деян Дойнов от Българска социалистическа партия за неприятното финансово положение на общината и за нови заеми.

Днес по тематиката с продължение депутатът Александър Иванов /ГЕРБ/ заяви за случай с частен вложител в 73 дка лозови масиви, на който от общината са начислили непозволено налог и такса.

Начислили са налог от 24 хиляди лв. върху 73 дка земеделска земя, която представяла лозови масиви, плюс такса "смет ", което, по думите на Иванов, е юридически и финансов нонсенс.

След питане на самия вложител, от кадастъра дават отговор, че няма смяна в предназначението на земята.

В последна сметка задграничният вложител не получава документи на каква база са избрани налогът и таксата, натрапен е запор от частен правосъден реализатор, следва и ликвидация на имуществото.

Най-вероятно желаят да основат фиктивна видимост за доходи в общината на документална база, с цел да могат да получават нови заеми, разяснява Антон Тодоров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР