Това обяви лидерът на ГЕРБ, който е на среща на

...
Това обяви лидерът на ГЕРБ, който е на среща на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Правителството, което ще предложи ГЕРБ, ще бъде от експерти

Това разгласи водачът на ГЕРБ, който е на среща на ЕНП в Атина

" Правителството, което ще предложи ГЕРБ ще бъде от специалисти, които могат да стабилизират България. Това осведомих ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, с която разговаряхме в границите на срещата на ЕНП в Атина ", написа Бойко Борисов.

" ГЕРБ ще продължи разговора с всички парламентарните партии, тъй като на България е нужен кабинет, който да форсира работата по приемането на всички закони по Плана за възобновяване и резистентност. Заявих още, че с помощта на парламентарно болшинство, отпред с ГЕРБ, страната ни към този момент е задвижила процеса по изпращане на военна помощ на Украйна. Въпреки рецесиите, през които минава страната ни, потвърдихме и евроатлантическата ориентировка на България във връзка с придобиването на втората част от ескадрилата F-16 ", означи някогашният министър председател.

" България поддържа и вероятностите за участие на Република Северна Македония в Европейски Съюз, само че е време и съседката ни да извърши своите отговорности от този развой като даде конституционни гаранции за правата на всички свои жители ", съобщи още Борисов след срещата в южната ни съседка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР