Това обяви кметът на община Поморие, Иван Алексиев, на брифинг

...
Това обяви кметът на община Поморие, Иван Алексиев, на брифинг
Коментари Харесай

Кметът на Бата: Съдът отмени заповедта за ареста ми, продължавам да защитавам правата си


Това разгласи кметът на община Поморие, Иван Алексиев, на брифинг в централата на ГЕРБ в Бургас. На нея участва и Георги Георгиев, който бе арестуван на 8 юли, броени дни преди предварителните парламентарни избори.

" Това е бележникът, поради който ме задържаха. В него се вижда лист с имената от сватбата на щерка ми преди две години, който откриха. Затова ме задържах при претършуване в дома ми. Бях държан 23 часа без никаква информация. Цялото ми семейсто бяхме подложени на стрес, продължаващ и до през днешния ден. Жителите на селото също са обезпокоени – те ме познават и знаят, че могат да разчитат постоянно на помощта ми. Ще продължа да си диря правата на по-горни инстанции ", показа Георгиев.

Кметът на община Поморие, Иван Алексиев, разяснява още, че липсва връзка с Министерство на вътрешните работи освен във връзка с случая с кмета на село Бата, само че и по отношение на протичащия летния сезон в Поморие.

" Георги Георгиев даже не получи опрощение от органите на Министерство на вътрешните работи. Министър Рашков, който даде за образец по какъв начин един кмет на ГЕРБ е арестуван да купува гласове, какво ще каже за дейностите на своите чиновници в този момент? Какви заповеди и по какъв начин са издавани? Отделно от това съм обезпокоен като кмет, тъй като нямам връзка с шефа на Районното ръководство по отношение на командировани служители на реда, инспекции за обири в селата Медово и Александрово и други настоящи въпроси “, добави Алексиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР