Това обяви главният секретар на МВР Младен Маринов на извънредна

...
Това обяви главният секретар на МВР Младен Маринов на извънредна
Коментари Харесай

Маринов Току-Що Разкри! Извадиха Психоекспертизата На Росен Ангелов: Конфликтен, Претенциозен, Склонен Към Маниери, Интригант. Притежава

Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов на изключителна конференция, обвързвана с шесторното ликвидиране в Нови Искър. " Къртил е с ритници вратите. Обикалял е из къщата да види какви хора да има. Кучето може би е познало причинителя, тъй като по мястото където се намираше трупът, е направило опит да се скрие, а не да го нападне ", добави Маринов. По-рано Младен Маринов заяви коя е била първата жертва в фамилията, написа Блиц. " Кети най-вероятно не е убита, където я намерихме. Тя е била убита обаче първа, а по-късно и останалите. Превозена е до този бунар, в който я открихме с джипа.

Най-вероятно е престояла мъртва известно време, преди да бъде закарана към кладенеца. Оръжието към момента не е намерено, то е нелегално притежавано ", сподели Маринов. Росен не може да напусне страната, защото е под национално търсене. Всички дейности по издирването се рапортуват от време на време на премиера и основния прокурор. Припомянме, че стана ясно какъв е претекстът за убийството - персонален и е обвързван с интимни връзки.

" Лицето има особености на характера, които го вършат извънредно раздразним, когато бъде отритнат от жена. Проявявал е и ревнивост към мъжа, с който живее на фамилни начала, изясни Маринов. " " Изчетохме психическите експертизи на Росен от пандиза - душевен здрав е дотам, че не можем да потвърдим за заболяване. Но самият факт, че умъртви 6 души, приказва друго ", сподели Ивайло Иванов от Столична дирекция на вътрешните работи.

" Конфликтен, придирчив, податлив към обноски, клеветник. Притежава непримиримост и самоволно и привлекателно държание. Наличие на възбудимост, най-малкият крах го разстройва. Това е част от описанието му в затворническата експертиза. Няма по какъв начин да кажем по какъв начин се е издържал в последните 9 години ", добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР