Това обещание дава новият бригадир до водещата Мария Силвестър Калин

...
Това обещание дава новият бригадир до водещата Мария Силвестър Калин
Коментари Харесай

Новият майстор от Бригада Нов дом: Напористите фенки нямат шанс с мен

Това заричане дава новият чорбаджия до водещата Мария Силвестър Калин Евтимов. Той е на 36 година от София, само че живее в Долна Диканя. Отраснал е в семейство на спортисти и е троент първенец по хандбал. Печелил е Купата на България, има присъединяване на европейско и международно състезание. Работи като строител, обича традициите и историята, по тази причина взе участие във „ Фермата ”. Женен, с една щерка.

" Участието ми във „ Фермата ” ми донесе доста позитивни страсти. Едно от нещата, които съумях да печеля в предаването, са приятелите. Радвам се че с част от фермерите като Хепи Ванче, Иван, Елена, Лили, Нина поддържаме връзка, излизаме, вървим дружно по почивки. В предаването открих положителни другари, макар че се познаваме неотдавна ", споделя Калин в изявление за Woman.bg.
Реклама
фотоси: bTV

Той се среща с жена си, до момента в който играе хандбал в Кипър. " Никога не съм обмислял съществено опцията да пребивавам в чужбина. Три години играх хандбал в Кипър, само че не мога да кажа, че бих живял там. Вкъщи си е най-добре, колкото и клиширано да звучи. Мисля, че в България стига да си трудолюбив и да искаш да се развиваш, можеш да живееш добре ", безапелационен е той.
Реклама
" За няколко дни разбрах, че тя е индивидът за мен. След година към този момент бяхме женени, при нас нещата се случиха бързо. Не беше тъкмо обич от пръв взор, по-скоро от втори, само че беше доста мощна и по тази причина всичко стана бързо. Да не забравяме, че Кипър е островът на Афродита-богинята на любовта и там се случват такива вълшебства ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР