Това обедняване на българите, за което говори госпожа Нинова, си

...
Това обедняване на българите, за което говори госпожа Нинова, си
Коментари Харесай

Александър Иванов: Ако продължат да пият бира и да хапват кебапчета, БСП ще станат и 250 000

Това обедняване на българите, за което приказва госпожа Нинова, си е нейна небивалица и не почива на обстоятелства. И за това приказват тъкмо тези, които банкрутираха 20 банки, банкрутираха и КТБ. Това е остаряла подривна тактичност на Българската социалистическа, да не кажа Българска капиталистическа партия, защото там има доста милионери. Така депутатът от ГЕРБ Александър Иванов отговори в предаването "Офанзива " по Канал 3 на словесните офанзиви на социалистите към ръководещите по време на събора им на Бузлуджа през днешния ден.

Икономистът се усъмни и в информацията на социалистите, че на събора е имало над 70 000 души. "БСП по техни данни преброиха 70 000 на поляна, която, както сподели един техен пиар бе полупълна, и която побира 30 000 индивида. Ако продължат да пият бира и да хапват кебапчета, ще станат и 250 хиляди ", посочи Александър Иванов.

Според Александър Иванов на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не й отива да си играе със страховете на хората. "Ако това ръководство си замине, вероятно предизвиквайки го посредством прелом, а не посредством почтени избори, кой ще пристигна - Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи? Да си приказват каквото желаят, само че да не се заиграват със страховете на хората. Но няма проблем - демократичните избори минаха и те ги изгубиха за следващ път ", уточни икономистът.

Той разяснява особено и програмния документ на Българска социалистическа партия "Визия за България ". "Наричайки го документ, по този метод го хвалите. Защото в него няма нито една калкулация, таблица с ясни планове, и това ми приказва малко като - "ние да вземем властта, да раздаваме на калпак колкото стигне, пък след това различен ще го заплати ", заключи депутатът на ГЕРБ.

"Ако събера пет души от улицата и си кажат мнението за бъдещето на България, сигурно ще кажат по-добри неща. Каква стратегия е това, позор ме е да го нарека документ - това са преразкази с разсъждения на слаби създатели. Връщат ни в плановата стопанска система. Те ли ще кажат на хората къде да влагат? Това е най-нисша форма, тук няма и социалистическа прилика в това, което желаят да създадат. Нямат детайл, по който естествен икономист да направи план кое какъв брой ще коства. Те не споделят сметката за това, което желаят да предложат ", уточни Александър Иванов.

Той оцени от 5 плюс до отличен 5,50 свършеното до момента от ръководещите. Като неточности депутатът от ГЕРБ уточни недобрата връзка по някои политики. "Със сигурност могат да се изброят доста неточности ", регистрира той.

По мотив различията сред Волен Сидеров и Валери Симеонов, провокирали опасения от раздробяване на ръководещата коалиция, депутатът от ГЕРБ увери, че обединението е "абсолютно постоянна " и изясни за какво: "Имаме ясни цели и ги изпълняваме. Когато икономическият растеж стига рекордни равнища, когато получаваме висок рейтинг от "Стандард енд Пуърс ", изброи Иванов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР