Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел

...
Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел
Коментари Харесай

Гълъб Донев отговори на Денков: Смешен плач, а не сериозни критики

" Това не са съществени рецензии, а комичен рев, за отвличането на публичното внимание от значимите за деня тематики ", съобщи някогашният длъжностен министър председател Гълъб Донев, който разяснява рецензиите на сегашния министър-председател Николай Денков и министри от кабинета към работата на служебното държавно управление. 
„ За тези два месеца постоянното държавно управление се похвали с два законопроекта, които в действителност са създадени от служебното държавно управление. Всички останали законопроекти по Плана за възобновяване и резистентност, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са импортирани от служебното държавно управление “, акцентира Донев. 
Той разяснява част от тематиките, свързани с договорите за поддръжка на пътищата с Агенция „ Пътна инфраструктура “, хеликоптерната помощ и бюджета, които бяха наранени на днешната конференция на представители на държавното управление. „ Това са остарели проблеми, които служебното държавно управление реши. Всичко това предстои на надзор, само че допускам, че за всички тези въпроси ще има отговор от служебните министри “, сподели Донев. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР