Това не са разговори за съставяне на правителство. Това са

...
Това не са разговори за съставяне на правителство. Това са
Коментари Харесай

Лорер загатна, че има хора в Промяната, които подкрепят коалиция в ГЕРБ

„ Това не са диалози за сформиране на държавно управление. Това са диалози за политиките, които този парламент, без значение чие е държавното управление, би следвало да поддържа “.

Това съобщи в „ Тази заран “ националният представител от „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер във връзка идните диалози с ГЕРБ-СДС.

Коалиция с ГЕРБ?

„ Един месец следим парламент, в който първата политическа мощ пристигна без домашно. ГЕРБ зацикля и не съумя да образува коалиция. За нас е значимо да седнем на масата и да стартираме да дискутираме без значение какво ще се прави и кой ще ръководи. Заедно би трябвало да решим какво ще направи този парламент за България “, добави той.

„ Продължаваме промяната “ сложи положително начало в българската политика. Органите на партията се събират и вземат решение посоката на партията. Не мисля, че коалиция с ГЕРБ ще се дискутира. Ще обсъждаме политики. Дали ГЕРБ ще сформира държавно управление без нас, или ние без ГЕРБ – следва да забележим “, уточни Лорер.
От думите му стана ясно, че има отзиви за коалиция с ГЕРБ, само че такова решение не е взимано.

„ Преобладаващото болшинство в „ Продължаваме промяната “ е на мнение, че коалиция с ГЕРБ не може да се образува. Това значи ръководство на малцинството под една или друга форма в този парламент “, акцентира той.
„ Протегната ръка от едната страна е протегната, само че от другата е пестник “, показа представителят на „ Продължаваме промяната “.

Гласуването за изтребителите F-16

„ Модерни самолети в България сме виждали единствено във филми с Том Круз. За страдание предплатихме първите самолети преди да ги забележим. Тези самолети бяха контрактувани по недобър метод. Нашият въпрос е може ли да се контракти по-добро разплащане за вторите 8 самолети “, разяснява някогашният министър на нововъведенията.
Депутатите в групата на „ Продължаваме промяната “ гласоподаваха с нюанси във връзка с новата договорка за изтребители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР