Това не са Еди Джакомин и Марк Месие, които се

...
Това не са Еди Джакомин и Марк Месие, които се
Коментари Харесай

Бившият Никс Ар Джей Барет, Имануел Куикли заслужават топли поздрави при завръщането в Гардън

Това не са Еди Джакомин и Марк Месие, които се завръщат в Градината в крещящите одежди на Ред Уингс и Кенъкс, или Патрик Юинг в тези дразнещите униформи на Соникс, които носеха, или Клайд Фрейзър в отблъскващо бордо и златно на Кавалиърс. Това не е Том Сийвър, който накланя шапка в първия ден, когато се появи на стадион Ший като Синсинати Ред, или Реджи Джаксън, достигащ до горния контейнер на остарелия стадион като калифорнийски ангел.

В интерес на истината RJ Barrett и Imanuel Quickley бяха тук единствено за релативно мигване на времето. Взети дружно те са изиграли единствено 500 игри като Никс. Те в никакъв случай не са се качили нагоре по Каньона на героите. Никога не са правили Мач на звездите в оранжево и синьо. Каквото и да станат като професионални баскетболисти, като се изключи наново събиране по-късно, най-хубавите елементи ще се случат за Раптърс или за някой различен тим.

Но те въпреки всичко би трябвало да бъдат посрещнати топло в събота вечер, когато изиграят първите си мачове в градината като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР