. Това не е Йоан и не мисля, че това

...
. Това не е Йоан и не мисля, че това
Коментари Харесай

Бомба! Майката На Йоан Матев Най-Накрая Проговори, Но Това, Което Изстреля Преобръща Всичко! Снимки! Синът Й Бил

. Това не е Йоан и не мисля, че това би трябвало да се разяснява. Това съобщи в " Здравей, България " майката на Йоан Матев, упрекнат за убийството на дребния Георги в Борисовата градина - Сребрина.

" Имах опция да се срещна с материалите по делото и желая да кажа, че мнението на децата и съучениците не е изрично. Те не споделят, че това е Йоан. Възниква и въпроса, в случай че са го мислели, за какво са мълчали две години. Цялото му семейство го поддържаме и го чакаме да излезе ", сподели тя. " Преди две години не мога да кажа къде съм била на 2-ри юни. Тогава си припомням, че той имаше шампионат по тенис, за който тренираше двуразово, на кортовете до стадиона " Васил Левски " ", добави майката. В студиото бе и адвокатката на Йоан Матев - Стоянка Маркова.

" Не е открито по неоспорим метод дали Йоан е упражнявал тъкмо в този ден. На нас прокуратурата ни отхвърли разпит на един от трениорите, който да удостовери дали Йоан тъкмо тогава е бил на тренировки. Учителите и децата не са безапелационни, че на записът е той. Според тях " колкото това е Йоан, толкоз и не е той ", съобщи адвокатката му.



" Клетката на " Виваком " засича телефонен абонатен номер на разстояние до стадион на " Васил Левски ", само че това не е на Йоан Матев. Няма доказателства към оня миг тогава той да е употребил телефон.

Той няма мобилен телефон. На мястото на престъплението са открити следи от кръв на две девойки. Искаме експертиза, с която да се потвърди какъв е ДНК профила на тези две дами.

Едната кръв е по салфетка, а другата по тоалетна хартия, открити до скамейката, където е осъществено престъпното действие. Не съм аз тази, която ще проверява. При състояние, че Георги Игнатов е открит от лице от женски пол, най-малкото, което е редно, е да се откри на кого е тази кръв. От Йоан Матев по осъществените експертизи няма безусловно никакви следи ", сподели още адвокатката на Йоан Стоянка Маркова.

" Относно показанията на дребния ми наследник Марсел мога да кажа единствено, че не са взети по напълно правилен метод. Няма да приказвам повече, ще разберете всичко в хода на делото. Марсел доста неща ми сподели, откакто се прибра от разпит близо 24-часа. Мястото не е обаче ефира да ви кажа по какъв начин е разпитван. Ще разберете в правосъдна зала, не желая да въздействам на делото ", сподели майката на Йоан. " Йоан даже сега в следствието всеки ден върви на фитнес. Това, че човек пораства сред 15 и 20 години, е обикновено.

Не може да се приказва, че съзнателно е напълнявал. Той от 5 годишен тренираше тенис, а след това ходеше интензивно на фитнес. Това е обикновено. Това, че се спекулира, че ще бяга в чужбина е погрешно. Освен, в случай че прокуратурата не му е взела билет, а ние не знаем. Той би трябвало да излезе на независимост ", сподели майка му. Виктор Николаев доста се изуми от изказванието, че Йоан не е имал мобилен телефон. " Имал е, само че беше заплеснат и постоянно го забравяше ", изясни се майка му. " Има любовен триъгълник, закани сред Георги и друго момче. Тези неща за какво не се проверяват. За мен Столична дирекция на вътрешните работи е работило едностранно.

Не мога да ви загатвам имена. Прокурорът Янчев не е давал инструкции на коя страна да върви следствието ", сподели адвокатката, която прибавя, че има доста неясноти.

" Йоан не си спомня за съответния ден. Той е доста отчаян от правораздаването. Ние 8 месеца мълчахме, тъй като мислехме, че нещата ще се изяснят, само че това не е по този начин. Той е доста наскърбен, споделя, че е почтен и аз му имам вяра ", сподели майка му.

" В името на паметта на Георги Игнатов със Сребрина си говорихме, че е редно да открием кой е причинителят. Това обаче не е Йоан Матев. Извършителят е на независимост и се прикрива доста добре ", сподели адвокатката.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР