Това не е трейлър за филм. Това не е трейлър

...
Това не е трейлър за филм. Това не е трейлър
Коментари Харесай

Видео: Трейлърът за новата глава от историята на човечеството

" Това не е филмов откъс за филм. Това не е филмов откъс за ефирен сериал. Надяваме се, че това е филмов откъс за нова глава от историята на човечеството. "

Това съобщи Джонатан Нолън, който направи видео клип за изстрелването на ракетата Falcon Heavy. В него за пръв път се виждат фрагменти от подготовката, както и от момента, в който се разруши първата степен на централната част на най-мощната ракета, с която сега разполага човечеството.

Нолън е брат на известния кино режисьор Кристофър Нолън. Джонатан е основател на сериала Westworld и сценарист на кино лентата " Интерстелар ".

Илон Мъск, основател на компанията SpaceX, разяснява за какво се е заел с този план и за какво е нарекъл Starman манекена, седнал в персоналния му електрически автомобил, който бе изстрелян с ракетата. Отговорът на второто е прочут - поради едноименната ария на Дейвид Боуи. Неговият шлагер " Има ли живот на Марс " звучеше при старта на Falcon Heavy и е употребен и в новото видео.

За повода да направи ракетата, Мъск дава отговор в " Туитър ": " Животът не може да се състои единствено от разрешаване на печални проблеми. Трябва да има неща, които те въодушевяват, поради които заран се събуждаш с наслада и усещаш, че си част от човечеството. Затова го направихме. Направихме го за вас ".



Клипът бе демонстриран на форума SXSW (Юг-Югозапад) в Остин, щата Тексас - един от най-големите фестивали за без значение кино, музика, интерактивни платформи и хрумвания в света.

Джонатан Нолан описа, че като дете доста се вълнувал от космоса и полетите за проучване на Вселената, само че по-късно вълнението изчезнало някъде. Миналата година си писах с един другар по какъв начин да бъдат въодушевени хората още веднъж да стартират да мечтаят за космоса, продължава Нолан. Двамата полу на смешка стигнали до извода, че е нужна една алена спортна кола и ария на Дейвид Боуи. " Този другар беше Илон Мъск. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР