Това не е сцена от филм с източни бойни изкуства,

...
Това не е сцена от филм с източни бойни изкуства,
Коментари Харесай

Вижте армията от железни и чаровни ирански жени нинджи, които са обучени да действат като истински бойни машини

Това не е сцена от филм с източни бойни изкуства, а същинска подготовка. Около четири хиляди дами в Иран са придобили сходни умения на съвършено подготвени жени-нинджи след основаването на школата по нинджуцу в Джугин, на към 30 км от столицата Техеран преди 23 години. Специализирана войска от дами нинджи упражняват еднообразно настойчиво при всевъзможни условия и през всички сезони, като минават през особено образование, с цел да вземат участие в отбраната на Иран при рискови обстановки, написа " Дейли Мейл ".



Едно от преимуществата на дамите нинджи, наречени куноити, е, че те се образоват да бъдат извънредно тихи в дейностите, да владеят до съвършенство бойните изкуства и боравят с лекост с всевъзможни типове оръжия.



Те се учат да изкачват и да скачат от стени, да се крият в планината и в случай че се наложи да прережат гърлото на съперника без тон.



Въпреки свирепия им тип и заплашително държание, стоманените лейди са длъжни да съблюдават главните правила на нинджуцу – почитание към другите и висока човечност.



Тренираните дами могат да бъдат призовани във всеки един миг да пазят страната си при възможен спор. Те ще се бият един до друг с мъжете и са сигурни, че ще водят война до последна капка кръв. Обучени са да употребяват редица рискови оръжия включващи лък, мечове, нунджако и шурикени.



Превод и редакция: БЛИЦ











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР