Това не е сблъсък, нито скандал с . Днес Делян

...
Това не е сблъсък, нито скандал с . Днес Делян
Коментари Харесай

Явор Божанков: Какво правим хората със свободно мнение, ако утре Възраждане спечели абсолютно мнозинство?

Това не е конфликт, нито скандал с " ". Днес Делян Пеевски бе определен за член на комисията по конституционни въпроси и аз гласувах " срещу ". Имах право да обясня своя избор, само че през днешния ден от " " извършиха заканата си, с което лишиха правото ми да се изкажа и съвещанието бе прекъснато. Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия националният представител от " – Демократична България " (ПП-ДБ) Явор Божанков.

„ В България няма фашистки режим и никой не може да споделя на никого по какъв начин и по кое време да приказва. Това през днешния ден не беше офанзива против мен, а офанзива против демократичния ред. Интересно ми е до каква степен биха стигнали от " ", тъй като аз моите права ще ги защитя в съда. Ще предложим и смяна в Правилника на Народно събрание, защото такова нещо до момента никой в никакъв случай не е виждал “, изясни Божанков, визирайки държанието на партията на Костадинов.

Депутатът от ПП-ДБ попита какво би станало на следващия ден, в случай че " " имат цялостно болшинство в Народното събрание и какво би последвало, когато не са съгласни с мнение, друго от тяхното.

Аз съставлявам български жители, никой не е над закона, в това число и " ". Затова постоянно, когато имам мотив и причина, аз ще се възползвам от правото си да се изричам от трибуната на Народното събрание, акцентира Явор Божанков.

По думите му " " също имат заслуга за това Делян Пеевски да бъде част от комисията по конституционни въпроси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР