Това не е само начало на една млада, държава, това

...
Това не е само начало на една млада, държава, това
Коментари Харесай

Дариткова: След време никой няма да помни злободневните ни спорове, присъствието в политиката е отговорност и усилие

Това не е единствено начало на една млада, страна, това е кулминационната точка на възраждането, което с хилядите жертви отбрани държавотворността.

Това уточни на тържественото съвещание в във връзка 140-тата годишнина от Учредителното заседание във Велико Търново ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

"Значителна част от депутатите в Учредителното заседание са приключили в Русия и на Запад. Това значи, че Освобожднетието не е подарък, а принадлежи на една нация с държавотворен хайлайф. Миналото на средновековната страна се преплита с възобновяване на страната ", уточни Дариткова

"Търновската конституция се подрежда до най-модерните конституции в Европа. Сблъсъкът на хрумвания тогава са исторически факт, само че Конституцията е призната. Надали някой тогава е имал илюзията, че пътят ще бъде без проблеми. Участието в политиката не е въпрос на политическа кариера, а дълг и изпитание. През идващите години всеки от тях изпива чашата на разочарованието, други ще се отчаят поради непостигнатите идеали. Всички обаче остават като строителите на Съвременна България ", акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

"След време никой няма да помни злободневните ни разногласия, дали това ще бъде оценено като триумф или неуспех е без значение. Във времена на борба, не би трябвало да забравяме че наличието в политиката е отговорност и изпитание, представляваме целия български народ. Длъжни сме да се вслушваме в гласа на съперниците. Отговорността пред избора на жителите задължава да усеща страстта на нацията и да ги трансформира в решения. Да живее България! ", приключи Дариткова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР