Това не е разпад. Щеше да е разпад, ако с

...
Това не е разпад. Щеше да е разпад, ако с
Коментари Харесай

Александър Симов за Янков и Жаблянов: Наранено его

Това не е разпад. Щеше да е разпад, в случай че с тях напускаха десетки членове и структури. Така депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов разяснява. Жаблянов остава в Българска социалистическа партия, само че не е народен представител на социалистите.
Валери Жаблянов е господин 760 гласа, Красимир Янков - малко над 1100 гласа, добави Симов. Според него, това е въпрос на его.
 Структури на Българска социалистическа партия от цялата страна с апел към напусналите да излязат от Народното събрание неотложно Структури на Българска социалистическа партия от цялата страна с апел към напусналите да излязат от Народното събрание неотложно
Незабавното отдръпване от Народното събрание на депутатите, напуснали парламентарната група на Българска социалистическа партия през вчерашния ден, желаеха партийни организации от избир...
Изолираха ги 1000 делегати на конгреса. Не си представям Националният съвет като Камара на лордовете, в която някой има място до края на живота му, добави Симов пред Нова телевизия.
Според него, Янков и Жаблянов би трябвало да изоставен Народното събрание, тъй като са влезнали там поради Българска социалистическа партия, а не мажоритарно. " Никой не ги е изгонил от партията - те не са в Националния съвет ", посочи Симов.
Симов има вяра и, че Корнелия Нинова " обезверено се пробва " да върне Българска социалистическа партия към левите ѝ корени. Кое одеснява - че лечебните заведения не би трябвало да търговски сдружения, попита аленият народен представител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР