Това не е протест, а една мирна демонстрация на бранша

...
Това не е протест, а една мирна демонстрация на бранша
Коментари Харесай

Инж. Мирослав Мазнев от Камарата на строителите: Бяхме оклеветявани и охулвани


Това не е митинг, а една мирна проява на сектора за настояванията и държанието, което ние заявяваме в това общество. В последните няколко месеца бяхме оклеветявани и охулвани. Проверките са част от един капиталов развой. Това съобщи в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия изпълнителният шеф на Камарата на строителите в България инж. Мирослав Мазнев.
,,Строителството е добре контролиран развой. Има своите недостатъци, които позволяват от време на време грешки при осъществяването, заради което от Камарата се срещаме с парламентарни групи и министерства, с цел да работим за рационализиране на нормативната база, от която зависи качеството”, добави той. По думите му когато се подлага на критика, това би трябвало да става с съответни обстоятелства, а отговорността би трябвало да се носи от съответния реализатор, а не да се приказва против строителния отрасъл като цяло.
„ Първо обществото към този момент е настроено отрицателно към строителния отрасъл. Второ, през този програмен интервал следва асимилиране на сериозна сума и когато ние кажем, че строителите в България не ги бива, какво следва тогава?”, приключи инж. Мазнев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР