Това не е просто казусът "Кирил Петков". Това е казусът

...
Това не е просто казусът "Кирил Петков". Това е казусът
Коментари Харесай

Мая Манолова: Казусът Кирил Петков е казус на десетки хиляди българи зад граница

Това не е просто въпросът "Кирил Петков ". Това е въпросът на десетки хиляди българи зад граница, които са с двойно поданство, само че биха желали да се върнат в България и могат да заемат висша държавна служба.

Това съобщи ръководителят на обединението "Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова пред медиите на празника на Община Бобов дол при срещата си с президента Румен Радев. Коментарът ѝ бе във връзка решението на Конституционния съд за поданството на Кирил Петков.

Факт е, че Кирил Петков бе един от най-успешните министри - самоуверен човек, който бръкна надълбоко в корупционното гнездо - ББР, "Монтажи ", "Автомагистрали ", добави тя

Този текст в Конституцията е неправдив по отношение на 2 млн. български жители в чужбина, огромна част от които имат двойно поданство. Това би трябвало да бъде безусловно променено с поправките на Конституцията, които предстоят. Ние ще предложим съответните текстове, безапелационна бе Манолова.

Фактът, че решението излиза две седмици преди парламентарните избори, ще накара хората да си мислят, че се употребява политически. Този проблем е юридически и не би трябвало да бъде употребен за политически цели, както към този момент вършат някои от претендентите, сподели още тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР