Това не е прецедент в последните години, заяви в Денят

...
Това не е прецедент в последните години, заяви в Денят
Коментари Харесай

Експерт с три версии за стрелбата в софийското метро

Това не е казус в последните години, съобщи в " Денят стартира " престъпният специалист Иван Савов във връзка кървавия случай в софийското метро. Припомняме, че мъж простреля жена във влака на метростанция " Летище София " и се самоуби. Жената е с четири огнестрелни рани и е призната в болница с заплаха за живота.

Савов описа сходен случай в сладкарница, където мъжът прострелва в главата дамата до него и по-късно се самоубива. По думите му за жалост този тип почистване на персонални сметки е нещо, което няма по какъв начин да бъде планувано.

" Тук става въпрос за затворени персонални връзки сред двама души, по тази причина по какъв начин единият от двамата ще реагира, не е предвидимо и няма по какъв начин да бъде усетено, в случай че не е някой, който да е в доста близки връзки с тези хора ", сподели Савов.

Според него шокът за хората, които водят естествен живот, е голям и е изцяло възможно да има очевидци, които сега да отхвърлят да приказват, само че това не значи, че по-късно няма да се открият.

Експертът бе безапелационен, че всеки жители, който има оръжие, носи отговорност както за своите дейности, по този начин и за породени по нехайство вреди и той наложително е наясно сега, в който кандидатства и получава позволение, за отговорността, която носи.

" Преминават се научен, на практика изпит, само че при психическото проучване има пропуски, то би трябвало да е по-подробно и да се прави и по-задълбочено ", счита Савов.

Няколко версии по случая са изникнали в съзнанието му след стрелбата - терористичен акт, почистване на сметки, персонални връзки.

" Това е битова кавга. Използвал огнестрелно оръжие, тъй като е имал такова. Съвсем умерено можеше да извади нож и да я намушка. Проблемът не е, че е бил в метрото с револвер, казусът е, че е решил да си разчисти сметките с дамата вътре в метрото ", разяснява още специалистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР