Това не е поредното откритие "в плевнята", а е нещо,

...
Това не е поредното откритие "в плевнята", а е нещо,
Коментари Харесай

Продава се McLaren F1 като от завода

Това не е следващото изобретение "в плевнята ", а е нещо, което в действителност не чакахме. Знаем какъв паметен статут има един от рекордьорите за оптималната скорост - McLaren F1 и каква е галактическата цена, на която се продава, само че тук приказваме за предстоящ рекордьор с номер на шасито 048060.



Всички аргументи за това, започват от километража, който демонстрира 148 благи или 239 километра, които са навъртяни напълно при заводските проби на автомобила. Това го трансформира в екземпляра с най-нисък пробег, който съществува сега. Освен, че въобще не е каран, автомобила има единствено един-единствен притежател, който е запазил даже и заводските протектори на салона, като е непокътнат и извънредно редкия часовник TAG Heuer, който се е предложил като допълнение.



Списъка продължава, тъй като това не е "обикновен " F1 - изпускателна система от LM версията, спортен волан от GTR версията с бърза връзка, карбонова шофьорска седалка, а и доста от интериорните елементи са в същото жълто, с което са покрити външните панели.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР