Това не е пиар тактика и не политизираме темата. В

...
Това не е пиар тактика и не политизираме темата. В
Коментари Харесай

Нанков призова Шишков „да покаже един акт за незаконно строителство, за да му повярваме“

Това не е пиар тактичност и не политизираме тематиката. В последните месеци дейностите и бездействията на районното министерство /МРРБ/ слагат в ступор пътния отрасъл. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен министър на строителството Николай Нанков в ефира на бТВ.

„ Ние сме „ за “ инспекции. В досието на всеки обект се съдържат хиляди томове информация от лабораторни разбори “, сподели още той.

Той разгласи, че ще изискат документи, с цел да видят по какъв начин се е строило: „ Текущият ремонт, предоставен от кабинета „ Петков “ и разплатени на 100% от Шишков – пътя за Предела, обходът на Ямбол, Тутракан-Разград. Основен ремонт – 7 км и малко под 200 км са издигнати за две години, при 1100 км на годишна база при ГЕРБ. “

„ Проекти за „ Хемус “ има на всички места. Нашата молба – две упълномощени самостоятелни лаборатории да вземат проба. Той няма нито листчета, нито ядки да покаже “, добави Нанков.

„ Говорейки за нелегално строителство – едно са приказките на министър Иван Шишков, друго са обстоятелствата, с които би трябвало да боравим. Да покаже той един акт за нелегално строителство. Когато го даде, тогава ще повярваме на Шишков “, сподели още Нанков и съобщи, че автомагистрала „ Хемус “ се е оскъпила два пъти.

„ Имаше обвинявания, че прокуратурата не си прави работата – има сега повдигнати обвинявания. На второ място – всички средства, отпускани предплатено, както и Шишков отпусна такива, са обезпечени от банкови застрахователни компании. Защо той не приключи тези порочни контракти? „ Ама дадени са на прокуратурата “ – чакайте малко, това не лишава отговорността на един министър, в случай че те са порочни. На първия ден от прекратяването страната ще си получи средствата от фирмите “, сподели още той.

По думите му Шишков е платил неколкостотин милиона, още веднъж по „ Хемус “ и по Видин-Мездра, над дадените задатъци и прикани да се приказва истината.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР