Това не е първият път в който ви показваме как

...
Това не е първият път в който ви показваме как
Коментари Харесай

Ето за това не трябва да изключвате системите на Yaris GR

Това не е първият път в който ви демонстрираме по какъв начин неприятните шофьорски умения и прекомерната религия в тях, не водят до нищо положително, само че пък надали ще е последния. Шофьор на Toyota Yaris GR разбра това от първо лице откакто реши да покаже на какво е кадърен пред камерата при овакантяване на локална колекция.

Както най-вероятно знаете Yaris GR е една от забавните коли, създавани напоследък, като се трансформира в един от най-любимите коли на редица автомобилни публицисти и водачи. Състезателната кола, която е хомологирана за пътя разполага с 1.6-литров бензинов мотор с 260 конски сили и 360 нютон метра, които са излъчени към четирите колела, чрез механична трансмисия с 6 предавки.

На доктрина колата може да преразпредели до 100% от въртящия миг към предния или задния мост във всеки един миг, като за това способстват и другите режими. При Sport, който най-вероятно е включен и във видеото, 70% от въртящият миг е излъчен към задните гуми, което в композиция с уменията на лидера води до това. Вижте видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР