Това не е първият път, в който Костадинов и депутатите

...
Това не е първият път, в който Костадинов и депутатите
Коментари Харесай

Опит за държавен преврат зад дискусията за членството ни в еврозоната видя Костадинов

Това не е първият път, в който Костадинов и депутатите му упорстват за национално допитване по тематиката. Въпросът бе издигнат и при консултациите с президента Румен Радев, който им съобщи, че подобен референдум не може да бъде проведен. Причината - интернационалните контракти към този момент са признати и утвърдени.

 

Според Костадинов самият държавен глава не опишъл на Конференцията за приемането на еврото, тъй като се уплашил от митинга на партията предишния уикенд и по тази причина вместо него участва вицепрезидентът Илияна Йотова. Държавният глава обаче сега е на посещаване в Турция, където ще беседва с президента Реджеп Ердоган. 

 

“Озовахме се на благо фамилно събитие ”, отсече Костадинов и се оплака от засилената на събитието защита, която била като тази на срещата на върха на Г-7. Липсвала, по думите му, единствено армията. 

 

Основното предизвикателство пред България е политическата неустойчивост, която пречи да бъдат признати всички нужни законодателни, стана ясно на конференцията за участието ни в еврозоната. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР