Това не е олимпиада или състезание. За нас голямата цел

...
Това не е олимпиада или състезание. За нас голямата цел
Коментари Харесай

ГЕРБ: Време е България да скъса с политическата шарлатания

Това не е олимпиада или съревнование. За нас огромната цел е да върнем оптималната част от доверието на българските жители. Ще водим спокойна и рационална акция, ще предлагаме решения за всички рецесии, в които е затънала България. Това съобщи пред публицисти заместник-председателят на Томислав Дончев след регистрацията на партията в ЦИК за изборите на 2 октомври, съобщи кореспондент на

,,Ще бъдем виновни, тъй като, без значение дали ще сме ръководещи или съпротива, от нас зависи политическият развой. Рано е да приказваме за обединения, дано първо да забележим каква ще бъде волята на българските граждани``, сподели още Дончев.

По думите му от извънредно значение е България да скъса с " политическата шмекерия ", която следим в последната една година.

Трябва това, което казваш, да поражда резултати. За последната година думите изгубиха смисъл в политиката, уточни Дончев.

Накрая зам.-председателят на партията не изключи опцията в листите да влязат свежи попълнения, пояснявайки, че една партия би трябвало да се развива непрестанно. Допълни още, че ще се търсят потвърдени хора и експерти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР